tiistai 29. syyskuuta 2015

Opiskelijaelämää


 On niin siistiä opiskella juuri sitä mistä on unelmoinut ikuisuuden! Okei, jos on kolme tuntia luentojen jälkeen tuijotellut käden lihaksia, niiden hermotusta ja plexus brachialista niin juu alkaa munkin peppu puutua. Samaan aikaan on ihan supermotivoitunut olo, mutta samalla kyllä lääkisopiskelustakin on tullut ihan samanlaista arkea kuin arki nyt yleensä on. TLA (Tuki- ja liikuntaelimistön anatomia) sujuu, mutta SORATOn (Solun rakenne ja toiminta) ekan luennon jälkeen tuli kauhea hinku saada se hyväksiluettua. Kurssin sisältö vaan kuulosti jo hirveän tutulta biotekniikka-ajoilta, ja kurssiin kuuluvan labratyönkin olen tehnyt jo toistamiseen... Katsotaan miten mun käy!
Ensimmäiset TLA:n harkatkin ovat mun osaltani ohi. Etsittiin kaverilta nikamia ja tutkittiin selkärangan suoruutta. Kallon aukotkin tuli viimein tankattua pitkäkestoiseen muistiin harkoissa.


Viime viikonloppu meni Tampereella FiMSIC:in National Meeting -koulutustapahtumassa, niihin liittyvissä sitseissä ja kavereita moikatessa. Koulutustapahtumassa oli pari tosi mielenkiintoista luentoa ja pienryhmätöitä. Koko viikonloppu meni ihan hujauksessa kun matkusti pois täältä Kuopiosta. Viime viikolla oli myös Kauppakadun Impro, eli tapahtumaa on ollut koko ajan toisensa perään. Mutta nyt kelpaakin hulinoida kun on koko viime kevään homehtunut himassa.

Huomenna matkaan opetusterveyskeskuspaikkakunnalleni, sillä torstai ja perjantai menee tk-päivillä! Hauskaa päästä terveyskeskukseen johonkin muuhun kuin potilaan rooliin. Jännää!

- H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti