perjantai 11. syyskuuta 2015

"Pari ekaa viikkoa"



Täällä blogin puolella on päässyt käymään "ne pari ekaa viikkoa", eikä yhden lyhykäisenkään blogitekstin kirjoittamiseen ole ollut aikaa! Ensimmäinen viikko nyt meni vain pööpöillessä ympäri yliopistoa ja erilaisissa tapahtumissa, ja nyt tokalla viikolla on kaiken uuden päälle alkanut opiskelukin rullaamaan vauhdilla.
Pari kohokohtaa ovat olleet ehdottomasti kaupunkisuunnistus ja toogat! Hauskaa miten opiskelijaelämän nimissä voi kulkea keskellä kaupunkia lakana päällä häpeämättä ollenkaan!
Opiskelusta sen verran, että siihen toimii aikalailla ne samat opiskelumetodit mitä aikaisemminkin on tullut käytettyä. Torsolassa on tullut tällä viikolla vietettyä eri nikamamallien kanssa niitä piirrellen. Monet kurssit tällä hetkellä kuitenkin ovat kevyempiä kuin tuki -ja liikuntaelimistön anatomia, mikä helpottaa työmäärää huomattavasti! Intoa riittää vielä vaikka muille jakaa, ja on siistiä opiskella asioita mistä oikeasti tietää itselleen olevan hyötyä. 
Uudessa kaupungissa oleilu alkaa tuntua jo tutulta ja elämästä kaukana kotikaupungista on alkanut piirtyä jo realistinen kuva. Ehkä!
Vähän tähän on totuttelemista, ettei vanhoja ystäviä voi tuosta vain nähdä, mutta enköhän tänne tule jossain vaiheessa kotiutumaan.

- H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti