sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Iisimpi homemade-jäde

Keksin kipeänä ollessani jääkaapin ja pakastimen uhkaavan tyhjyyden ja jädenhimon yhdistelmän johdosta herkun, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan naurettavan hyvää! Ainesosia on vähän, ja kaiken päälle ne ovat ihan normiperusterveellisiä.

Suklaa-banaanijäätelö

Ainekset:
1 viipaleina pakastettu banaani
2-3 rkl suklaaproteiinijauhetta
(loraus maitoa koostumukseen)

Kaikki vaan yhdessä blenderiin ja iloisesti sekaisin. Koostumus on ihanan kermainen ja lupaan että pieksee jopa ison osan normijädejä, mikä on minulta paljon sanottu. Olen nimittäin maailman suurimpia jäätelön ystäviä.

♥ H

6 kommenttia:

  1. Moikka!
    Olen hakemassa nyt Kuopion lääketieteelliseen, ja olisi mukava nähdä joku "tarkempi" postaus KuoLosta/Kuopion lääketieteellisestä yleisesti (koko koulusta, opinnoista, kirjoista). Lisäksi Kuopion lääkishän kuuluun terveystieteiden tiedekuntaan, niin osaatko yhtään arvailla, mikä on erilaista verrattuna sitten siihen, että olisi oma lääketieteellinen tiedekunta?
    Ja tosiaan vielä myöhäiset onnittelut opiskelupaikasta & kiitokset siitä, että jaksat päivitellä blogia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!:) Olet tehnyt lääkishaun kanssa loistavalinnan. Olen ottanut toiveen huomioon, tällainen postaus olisi kyllä hauska tehdä, haluanpa tehdä sen oikein kunnolla.
      Suoralta kädeltä voisin sanoa, että tämä opiskelu Terveystieteiden tiedekunnassa luo kyllä tietynlaista ilmapiiriä kampuksellamme. Porukka on hyvin paljon samanhenkistä ja luonnollisesti terveysasioista kiinnostunutta - löytyy lääketiede, ravitsemustiede, biolääketiede, hammaslääketiede, hoitotieteet. En ole varma lasketaanko lääketieteellisen fysiikan opiskelijat tähän tiedekuntaan. Monet ensimmäisen vuoden kursseista (bio-kokonaisuuden kurssit) opiskellaan näiden muiden terveystieteilijöiden kanssa, joten kurssilla voi istua 250 opiskelijaa. Enimmäkseen opiskelijat hengailevat oman pääaineensa opiskelijoiden kanssa (hieman harmi), mutta ainakin tuntuu että Kuopiossa vapaa-ajallakin liikunnan ja elämäntapojen merkitys on korostunut verrattuna aikaisempiin kokemuksiini Tampereella.
      Kiitos paljon onnitteluista :)

      Poista
  2. AAaah banaanijätski on taivaallista. Lisään yleensä vielä pakastemansikoita reilusti (ja kookosriisimaitoa tavallisen maidon sijaan), niin tulee ihan taivaallista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, tuota voisi kokeilla seuraavaan satsiin!!
      Oon nyt itse tähän sen verran koukussa että pakastimessa on koko ajan pari rasiallista banaania, ettei iske sitä hetkeä että tekis mieli mutta raaka-aineita ei löydy x)

      Poista
  3. Hei, kiitos kivasta blogista ja mukavaa kun kirjoittelet vieläkin! :) Täällä yksi alusta asti seuraillut lukija. Piti kysymäni tuosta Mafy-valmennuksesta. Oliko sulla se lähes 900 euron Mafynetti 2 vai niitä kemia ja fysiikka -kursseja? Kun mietin, että kuinka paljon sillä 9oo euron mafy 2 kurssilla ja noilla yksittäisillä kemia/bilsa/fyssa -lääkiskursseilla on sisällöllisesti eroa. :D

    VastaaPoista
  4. Mulla oli pelkät kemian ja fysiikan kurssit :) Niillä ei olut mitään sisällöllistä eroa varsinaisen Mafynetin kurssin fysiikan ja kemian osuuksiin. Niihin ei saanut niitä harjoituskokeita (mitkä olivat kyllä ihan pirun hyödyllisiä), mutta sain niitä lainaan.

    VastaaPoista