sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Yllättävä herkkuvinkki!

Hyvät ideat syntyvät joskus kokeilunhalusta ja puhtaasti vahingossa. Ei tarvita kummoista ajatustyötä kun jokin vain loksahtaa kohdalleen, kun uskaltautuu ottamaan askeleen mukavuusalueensa ulkopuolelle. Lapsen mielikuvituksesta olisi hyvä ottaa mallia - osaan omien lapsuusmuistojeni perusteella sanoa että ei, coca cola ja nuudelit eivät ole hyvä yhdistelmä. Sen sijaan jäätelö coca colalla on törkeän hyvää! (Jotenkin näihin kokeiluihin liittyy aina coca cola...)
Jääkaappini oli ehtinyt tyhjentyä viikonlopun aikana ruokatarvikkeista, joten pakollakin oli keksittävä jotain erilaista ja uutta. Hyllyltä löytyi kuitenkin hieman halloumjuustoa ja rasiallinen kirsikoita. Makean ja suolaisen yhdistelmä toimii usein, ja niin se toimii tässäkin. Kaksi kesäistä makua, kirsikka ja halloum sopivat yllättäen täydellisesti yhteen! Kirsikat alkavat olla parhaimmillaan, joten tässä yksinkertainen herkutteluvinkki.


halloumjuustoa
kirsikoita
(ripaus pippuria)

Halloumjuustoa paistetaan pannulla pari minuuttia per puoli. Kirsikoita voi paloitella sellaisenaan juuston seuraksi, ja halutessaan myös soseuttaa esim. sauvasekoittimella. Ripaus pippuria tuo hieman särmää, mutta ei ole välttämätöntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti