Jääkaappini oli ehtinyt tyhjentyä viikonlopun aikana ruokatarvikkeista, joten pakollakin oli keksittävä jotain erilaista ja uutta. Hyllyltä löytyi kuitenkin hieman halloumjuustoa ja rasiallinen kirsikoita. Makean ja suolaisen yhdistelmä toimii usein, ja niin se toimii tässäkin. Kaksi kesäistä makua, kirsikka ja halloum sopivat yllättäen täydellisesti yhteen! Kirsikat alkavat olla parhaimmillaan, joten tässä yksinkertainen herkutteluvinkki.
halloumjuustoa
kirsikoita
(ripaus pippuria)
Halloumjuustoa paistetaan pannulla pari minuuttia per puoli. Kirsikoita voi paloitella sellaisenaan juuston seuraksi, ja halutessaan myös soseuttaa esim. sauvasekoittimella. Ripaus pippuria tuo hieman särmää, mutta ei ole välttämätöntä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti