sunnuntai 2. elokuuta 2015

Uusi kotikaupunkini part 1

Minäpä päräytin ja muutin tänä viikonloppuna Kuopioon! Alkuviikosta menen vielä takaisin Tampereelle ainakin pariksi viikoksi, jotta saan pari hommaa hoidettua mutta sitten olen vapaa päättämään milloin tulen tänne takaisin. Kodilta tämä yksiö ainakin alkaa tuntua.
Käppäilin tänään myös yliopistonrannassa ja Valkeistenlammella, huomenna olisi tarkoitus käydä kuvailemassa keskustaa ja käydä hankkimassa bussikortti.
Sää suosi tänään, ja kävellessä oli kyllä pakko pysähtyä välillä ihailemaan maisemia. En osannut päättää, onko kaupunki keskellä luontoa vai luonto keskellä kaupunkia. En ole tottunut tällaiseen vihreyteen ja vanhoihin puumetsiin siellä sun täällä.
Jos siellä ruudun toisella puolella on joku joka jo itse fiilistelee Kuopiota niin tässä teille ja kaikille muillekin. Kuvia saa suuremmaksi klikkaamalla.

Frisbeegolfia olis siistiä kokeilla!


Yliopistonranta on ihan törkeän nätti, ja tietysti muutenkin oli pakko käydä fiilistelemässä Snellmanian nurkilla. Tulipahan kohdattua pääsykoepäivän aamun haamut. Kiinnitin jo silloin huomiota nättiin paikkaan, mutta tuntuihan se ihan erilaiselta olla tuolla stressittömänä kuin sydän kurkussa jännityksestä sekaisin. Tuolloin paikalla oli porukkaa "niin kuin pipoa" ja pyrkyreitä oli pihalla, rannalla ja Snellmanian aulassa. Silloin tuli pari kertaa ajateltua etten mitenkään voi kuulua niiden onnellisten pääsijöiden joukkoon.



Täytynee pysyä poissa yliopiston nurkilta 1.9. asti, jotta pysyn nahoissani. Ehdin kyllä tallustella tällä rannalla tulevaisuudessa ihan tarpeeksi.



Eksyinpä harhaillessani myös Valkeistenlammelle. Paikka oli hieno! Sininen kimmeltävä järvi, ja kaunista puistoaluetta ympärillä. Pysähdyinpä kuvaamaan kukkiakin kuin keski-ikäinen puutarhakasveista innostunut täti konsanaan. Ehkä olin vähän onnesta sekaisin.


- H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti