maanantai 23. toukokuuta 2016

Fuksikevät

On päässyt vierähtämään tovi viimeisimmästä postauksesta, ja väliin mahtuu muutamia tärkeitä tenttejä ja tietysti opiskelijavappu. Kyseiset jutut ovat pitäneet minut kaukana Bloggerista, joten onkin varmaan tullut aika näyttää mikä kaikki minua on niin kiireisenä pitänyt. Toteutanpa tämän kuvakollaasin muodossa, sillä sanat eivät riitä kuvaamaan kaikkia tapahtumia.


 Buranahaalareita tuli vappuna pidettyä varmasti enemmän kuin oikeita housuja. Taisin laskeskella käyneeni seitsemässä eri vapputapahtumassa, vapunvieton ensin alettua Tampereen Akateemisen Beerpongin MM -kilpailusta jatkuen Kuopiossa Ozgar-gaalasta Torisitseihin ja Savo-Karjalaexcun kautta aina vappuaaton rientoihin asti. Torisitsit järjestettiin Kuopiossa ensimmäistä kertaa, ja todella toivon että tapahtumasta tulee perinne, sillä torisitsien kaltaisia poikkitieteellisiä tapahtumia ei ole liian paljoa ja tapahtuma toi kunnon opiskelijavapun tuntua Kuopioon.  Sää ei suosinut lainkaan, vaan ulkona istuttiin hyytävässä vesisateessa. Ainoana miinuksena vesisateen lisäksi oli seuraavan aamun METABOn tentti, joka väsymyksestä huolimatta meni kuitenkin läpi.


Hieman vapun jälkeen oli Medixit eli lääkisten väliset olympialaiset, jotka järjestettiin tänä vuonna Kuopiossa. Isäntäkaupungin opiskelijana allekirjoittaneen täytyi olla työvuorossa siivoamassa tapahtuman jälkiä juhlapaikalla. Päivä ei jäänyt mieleen elämäni hohdokkaimpana, mutta itse Medixit olivat kyllä yhtä nautintoa!
Hiukan Medixien jälkeen koitti paljon pelätty histologian tentti, johon tuli luettua urakalla kun panostus kurssin aikana oli vähän mitä oli. Laitetaan opiskelijavapun piikkiin.
Äskettäin oli myös kevätjuhla, missä palkittiin kurssilaisia ruusuin. Sain myös tunnustusta haalarivastaavan hommista ja kurssin oman haalarimerkin suunnittelusta. Pieneltä se kaikki tuntuu meidän ihanan kurssin eteen, ja olen superkiitollinen edelleen.


Viimeisten kuvien teema lienee yliampuvaksi mennyt rahankäyttö ja nyt loppukuun ruokavalio koostunee paljolti kaurahiutaleista ja tonnikalasta. Onneksi tietää kesällä tienaavansa niin ei tarvitse ihan niin huonoa omaatuntoa potea uudesta hameesta tai kymmenistä ellei sadoista litroista jäätelökojujädeä... Eilen vietettiin myös iltaa paikallisessa Bierstubessa kisakatsomon merkeissä, ja täytyihän sitä tamperelaisena testata kuopiolaiset siivet! Eikä joutunut tamperelainen pettymään muuhun kuin lätkäpelin tulokseen.
Parin päivän päästä on luvassa koe-eläinkurssin tentti (ei hätää, se on valinnainen) ja MENDOn tentti, joten taidan siirtyä diojen pariin.

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Kysyisin sun pääsykoelukemisesta sellaisen asian, että mitä kirjasarjoja luit? Ja huomasitko eroja jos luit useampaa? :) Vai korvaisiko Mafy osaltaan laskemisen kirjoista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!:) Lukion kirjoista luin Tammen Fysiikkaa, Reaktiota ja biologiassa sekä Koulun biologiaa että Biosta, joista Bios oli mielestäni parempi ihmisbiologian suhteen. Koulun biologiassa taasen ympäristöjutut olivat enemmän esillä, mutta nehän kuuluvat koealueeseen myös.
      Lukiossa meillä oli fysiikassa Physica, josta en itse pitänyt lainkaan, vaan koin Tammen Fysiikan parhaana.
      Mafy:ssa on ehdottomasti paljon enemmän soveltavia laskuja kuin lukiokirjoissa, mutta siitä huolimatta laskin kaikki lukiokirjojen laskut Mafy-laskujen lisäksi.

      Poista