lauantai 23. tammikuuta 2016

Haalarikastajaiset ja maskihommia

Näin kurssin haalarivastaavana tuntuu ihan törkeän hyvältä, että kaikki n. 170 haalaria on jaettu ja nyt tämä ilo on vielä kruunattu haalarikastajaisilla! Kateellisena olen pari vuotta katsellut buranahaalareita ja nyt itsekin sellaiset omistan. Sponsorien keräämisessä oli oma hommansa, mutta on upea tunne saada tällainen projekti päätökseen. Ja onhan ne nyt hienot!


Tuntuu toisaalta arkiselta mutta toisaalta juhlavalta pukea nämä kuolonmustat haalarit päälle. Nyt minäkin näytän lääkisläiseltä opiskelijatapahtumissa, siistiä.

Dissektioita on jäljellä enää neljä päivää, äkkiäpä tämä kurssi on mennytkin. Hurjan mielenkiintoista on kyllä ollut, mutta kova on myös opiskelutahtikin ollut. Opiskeluun on saanut uppoamaan useita tunteja päivässä dissekoimisen lisäksi, ja vielä kaikki tämä on tarkkaa keskittymistä vaativaa. Dissektiokurssin jälkeen alkaa embryologia (EMB) ja molekyylibiologia ja -genetiikka (MOBIGE). RADA jatkuu vielä harkkojen ja luentojen muodossa.

Olenpa mukana myös Kuolon speksissäkin, nimittäin maskitiimissä ja pääsenpä speksin mukana kiertueellekin! Eli tekemistä riittää keväällekin :) Pitääkäpähän silmät ja korvat avoinna milloin Kuolon speksi on omalla paikkakunnallanne, nimittäin tiedossa on kyllä upea spektaakkeli ja korkealaatuista speksaamista, sen osaan sanoa!

Näihin kuulumisiin,

- H

2 kommenttia:

  1. Tuleeko Kuolon speksi Ouluun? :) Oulun lääkiksen huikee speksiporukka on tulossa Kuopioon 10.3. ja otettaisiin teidät mielellään myös täällä käymään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti emme ole tänä vuonna tulossa Ouluun! :( Kiertue koskee Tamperetta ja Helsinkiä. Kovin mielellämme otetaan kyllä teidät oululaiset tänne speksaamaan!! :)

      Poista