sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tahkon reissu + viikon 4 treenit



Kirjoitan tätä hiukan väsyneissä tunnelmissa, sillä takana on samaan aikaan niin rentouttava mutta samaan aikaan niin vähäuninen Kuolon Tahkon reissu. Mikäs sen parempi tapa kruunata dissektiokurssin loppuminen kuin loma keskellä arkea. Yksikään kurssi ei ole nyt kesken, joten opiskeluhuolet pystyi unohtamaan täysin.
Ensimmäisenä iltana reippailimme hetken ulkona ja vietimme rennosti iltaa. Lauantaina pääsin pitkästä aikaa rinteeseen ja vähän pelottikin kuinka laskeminen monen vuoden jälkeen sujuu, mutta aika nopeasti siihen sai tuntuman kun nuorempana on tullut lasketeltua paljon. Liikunnallisesta osuudesta suoriuduttuamme luvassa oli buffetillallinen, ja mahat täynnä hyvää ruokaa pääsimme taas illanviettoon.


Tahko oli laskettelukeskuksena minulle aivan uusi ja tykkäsin kyllä kovasti rinteistä. Ja ah kuinka hyvältä vanha kunnon Tazza-kaakao maistuukaan parin tunnin laskettelun jälkeen! Talven laskettelureissuista 1/2 siis koettu, ensi viikonloppuna olisi edessä E. Colin Sappeen reissu!

Tällä viikolla treenit noudattivat hyvin paljon peruskaavaa, paitsi että tuli pidettyä yksi lepopäivä enemmän kun koin vaan itseni niin väsyneeksi alkuviikosta. Pikku hiljaa sitä alkaa oppimaan myös sen oman kropan kuuntelun merkityksen, sillä kropan liika stressi kyllä näkyy tosi äkkiä olossa ainakin tällä likalla.

ma   Yläkroppa + vatsat
ti   lepo
ke   lepo
to   Jalat + vatsat
pe   Yläkroppa salilla ja kehonpainotreeniä
la   Laskettelua
su   lepo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti