torstai 7. tammikuuta 2016

Lomalla viimeinkin

Loma on hyvä aloittaa neljä päivää ennen opiskelun jatkumista. Mmm, not? Kolmeviikkoinen joulu"loma" hujahti ohi alta aikayksikön, sillä tähän asti olen viettänyt koko loman töitä tehden. Tänään heräsin siihen ihanaan tunteeseen ettei tosissaan tarvitse lähteä töihin tai välttämättä yhtään mihinkään. Ah! Voi kunpa tämä olisi ollut tällaista alusta asti. Toiset ovat kyllästyneet loman viettoon kun minä vasta pääsin loman makuun. No, kukkaro kiittää ja rahoitan näin tulevat Tahkon ja Sappeen reissut. Tuntuu kyllä kieltämättä hassulta pakata kamppeita Kuopioon lähtöä varten kun on juuri tottunut Tampereen maisemiin.


En ihan koe olevani tarpeeksi levännyt uuden lukukauden alkaessa, ja siksi täytyy kiinnittää huomiota pyhään kolminaisuuteen - ruokaan, liikuntaan ja uneen - jotta arkea jaksaa pyörittää. Jos jotakin niin joululomalla opiskeluhuolet ovat unohtuneet. Aina kun on alkanut mietityttää että 'mikähän sen ja sen ligamentin nimi oli' olen onnellisesti ajatellut että nyt lomailen eikä sitä tarvitse muistaa! Viikot kuluivat töitä tehden ja ystäviä nähden. Kuinka kiva onkin päästä viettämään koko loma eri kaupungissa kun mikään ei muistuta arjesta! Poissa silmistä, poissa mielestä - niinhän se menee.


Töistä huolimatta olen pystynyt keskittymään treenaamiseenkin, ja treenit ovat olleet loman ajan aivan huippuja! Aina on ollut hauskaa, olen oppinut uutta ja olen rikkonut paljon omia ennätyksiä. Välillä sitä on kyllä lihakset niin juntturassa ettei olisi pahitteeksi kiinnittää enemmän huomiota kehonhuoltopuoleen. Suurin syy ihan vain venyttelyn välttelemiselle on rehellisesti se, että se oikeasti tekee kipeää. Aika typerä kierre loppujen lopuksi, kun se venyttelemättömyys lisää lihaskipuja jokaisen treenikerran jälkeen jos ei sitä ikinä tee.
Viimeinen päiväni Tampereella tulee sisältämään paljon kavereita, hyvää ruokaa ja viimeisen treenin Tampereella. En varmasti malttaisi luopua tästä lomailusta ellen tietäisi että Kuopioon paluu tarkoittaa myös ihan supermielenkiintoisia opiskeluja ja dissektiokurssia.

- H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti